www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Honda ще подкрепи мото-училището за безопасност на Sofia Riders

30.08.2018 | Авто новини: На 2 гуми » На 2 гуми | Автор: | 3413 прочитания
A+ | A-

Sofia Riders - една от най-внушителните мотоциклетни организации в България, ни кани на първото издание на мото-училище за безопасност Sofia Riders Motorcycle Safety School. Началото е на 2 септември от 10:00 часа, а мястото на срещата – VIP-паркингът на Sofia Ring Mall.

Като една от най-безопасните марки в света Honda се включва в начинанието с CBR500 RA – отлична възможност за първи досег на начинаещите мотоциклетисти с истинския спорт. Тя е с 2-цилиндров 471-кубиков двигател с макс. мощност 48 к.с. и се харесва и на опитни ездачи, които търсят алтернатива на по-скъпите и по-големи спортни машини. Цената й започва от 12 999 лв. с ДДС.

Програмата на събитието включва презентация за безопасно шофиране, за значимост на екипировката, за реакция при инцидент и др. Стартът на практическата част е предвиден за 14:00 ч., а най-добрите ще получат много и разнообразни награди от Хонда, както и талон за 30% отстъпка за Годишен технически преглед в автомобилен център „Астреко“, част от „Астреко холдинг“, в чието портфолио влиза и „Бултрако“ АД, официален представител на Honda в България.Тагове: Honda Бултрако мото безопасност Sofia Riders Sofia RingНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ

" "