www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Mitsubishi L200 ще е талисман на Run Bulgaria 2018

30.08.2018 | Авто новини: Лукс&Стил » Хотели, туризъм | Автор: | 2745 прочитания
A+ | A-

Mitsubishi ще подкрепи инициативата за опознаване на родината ни чрез бягане и здравословен начин на живот - Run Bulgaria, в предстоящите състезания през септември и октомври. Пикапът L200 на японския бранд ще бъде автомобилът талисман на бяганията в Долна баня, Студентски град в София и Луковит.

Със своя характерен стил, съчетаващ качество и надеждност, L200 издига представата за пикап на съвсем ново равнище. Неговото 4WD задвижване, просторен интериор и обширно товарно пространство го превръщат в перфектното средство както за работа, така и за свободното време. Пъргавият вседеход не се спира пред нищо, за да достигне целта си, точно като любителите на бягането, които участват в състезанията на Run Bulgaria.

Учредени и провеждани с подкрепата на БФЛА - Българската федерация по лека атлетика, поредицата състезания на Run Bulgaria целят не само популяризирането на бягането и здравословния начин на живот, а и на красиви, но непознати кътчета на България. Бяганията са подходящи както за любители, така и за професионалисти и се провеждат на различни по трудност трасета из цялата страна – шосейни, кроскънтри и планински.

Първото официално състезание на движението бе планинско бягане в Сунгурларе на 18 март по трасе моделирано от най-добрия бегач на този тип трасета в България - Шабан Мустафа. Последваха бягания в Пазарджик - 22 март, Шабла - 21 април, Хисаря - 5 май, и Витоша – 19 май.

Предстоящите събития от календара са: планинско бягане на 2 септември в Долна баня – 11 км, шосеен пробег в Студентски град в София на 23 септември и шосеен пробег от Луковит до пещера "Проходна" на 21 октомври.Тагове: Mitsubishi L200 пикап лека атлетика талисманНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ