www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Вижте руския аналог на Rolls-Royce Ghost - Aurus Senat

30.08.2018 | Авто новини: Автоновини » Изложения | Автор: Angel Sergeev | 10089 прочитания
A+ | A-

От януари 2019 година потребителите в Русия ще могат да си закупят автомобил, който е много близък до официалната президентска лимузина на Владимир Путин. Става дума за машина с име Aurus Senat, която беше представена току-що по време на изложението в Москва.

Стилистично, никой не може да отрече за приликата между Senat и британския Rolls-Royce Phantom, най-вече поради изразителната радиаторна решетка. Зад нея се крие 4.4-литров V8 битурбо мотор, чиято максимална мощност е 598 к.с. Тягата се изпраща до колелата посредством 9-степенна автоматична трансмисия.

В кабината пък откриваме препратки към друг луксозен автомобил - Mercedes-Benz S-Class и неговите два сдвоени централни дисплеи. Тук оформлението е подобно, като десният екран се грижи за инфотейнмънт функциите, а от левия добиваме представа за състоянието на автомобила. В зависимост от спецификацията, салонът може да бъде оборудван с бяла или черна кожа, както и дървени или алуминиеви декорации.

Засега не се знае каква ще бъде цената на машината, но производителят иска да продаде поне 100 бройки от нея догодина. Предвижда се лансиране и на други пазари, като крайната цел ще бъде доставката на по над 10 000 екземпляра всяка година.Тагове: Москва 2018 Путин Кортеж Aurus SenatНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ