www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Alfa Romeo подготвя компактен кросоувър

29.08.2018 | Авто новини: Автоновини » Последни | Автор: Georgi Ivanov | 4505 прочитания
A+ | A-

Шефовете на Alfa Romeo планират сериозно разрастване на гамата на марката, като вече стана ясно, че легендата GTV ще се възроди и ще има нов 8C.

Но пазарните успехи ще се търсят при SUV моделите, като италианците планират три нови модела – два по-големи – единият ще е вариант на Stelvio с дълга база, а другият ще е позициониран над Stelvio и ще се предлага със седем места.

А сред моделите с по-скромни размери ще се появи кросоувър версия на следващото поколение на Giulietta. И двата модела ще използват платформата Giorgio, която сега е в основата на луксозния сезан Giulia и Stelvio.

Според списание Auto Express, новият модел на италианците „ще има задачата да отмъкне клиенти от Volvo XC40, BMW X1, Audi Q3 и Range Rover Evoque”, като автомобилът на Alfa ще има едно интересно предимство, поне по отношение на удоволствието от шофирането – той ще е единственият в този сегмент със задно предаване.

Alfa Romeo и FIAT вече са спрели да развиват дизеловите си мотори, така че в близко бъдеще в гамата на марката ще се появят все повече бензинови хибриди, като се очаква ще че има и plug-in варианти.

Предполага се, че новата Giulietta ще се появи през 2020 година, а в рамките на следващите 6 до 12 месеца би трябвало да дебютира и новият компактен кросоувър.

Научете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ