www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Видео съвети от Champion в YouTube

27.08.2018 | Авто новини: Авто Продукти » Консумативи | Автор: Jordan Lukanov | 2086 прочитания
A+ | A-

Видео съвети от Champion в YouTube

Federal-Mogul Motorparts обнови канала Champion EU в платформата за видео споделяне YouTube. Той е посветен на продуктите от емблематичната марка Champion и предоставя свободен достъп за широката аудитория до кратки видео клипове с полезна информация и практични съвети за поддръжката на различни авточасти и целия автомобил.

Каналът Champion EU вече има разнообразно съдържание, включително инструктажи за запалителни свещи, регулация на подгревни свещи, подмяна на филтри, светлини, спирачки и стъклочистачки. Освен практичните съвети за поддръжката на автомобила, там се споделят и репортажи и материали от събития на марката Champion по целия свят. Съдържанието ще се допълва и обогатява постоянно с различните продукти и на няколко различни езика за Европа, Близкия Изток и Африка.

„Видеото скоростно се превръща в една от най-ключовите и значими форми за комуникация“, коментира Роналд де Уайлд, Маркетинг мениджър на Champion за пазарите в Европа, Близкия изток и Африка: „Искаме да помогнем на клиентите си да решават проблемите си и да получават информация по възможно най-бърз и практичен начин. С тази кратки видео клипове можем да отговорим на многобройните въпроси, които могат да възникнат сред тях, както и да им дадем още повече подробности за продуктите и марката Champion“.Видео съвети от Champion в YouTube

Видео съдържанието ще бъде достъпно също и на регионалните уебсайтове на марката, както и през новата комплексна платформа за обучение на техници на Federal-Mogul Motorparts - Garage Gurus. Всеки желаещ може да го споделя свободно и на собствения си сайт или блог.


Тагове: Fedral Mogul видео Champion YouTube

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ