www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Rimac показа нова модификация на C-Two в Калифорния

19.08.2018 | Авто новини: Автоновини » Елмобили и хибриди | Автор: Jordan Lukanov | 3816 прочитания
A+ | A-

Rimac показа нова модификация на C-Two в Калифорния

Хърватската компания Rimac Automobili показа в Лос Анджелис нова версия на втория си електрически хиперкар C_Two, който е получил наименованието California Edition. Премиерата на елмобила се състоя в прочутия Petersen Automotive Museum - един от най-големите автомобилни музеи в света, като му предстои и участие в Седмицата на колите в Монтерей.

Rimac C_Two, който сега е вече с завладяващ цветови дизайн, тапицерия и нови колела, беше показан за пръв път през март на Автосалон Женева 2018. Супервозилото има по един елмотор на всяка ос, като сумарната производителност е 1914 к.с. и 2300 Нм въртящ момент.

Агрегатите позволяват на екологичния автомобил да се ускорява от място до 100 км/ч за 1,85 секунда с максимална скорост 412 км/ч. Запасът на литиево-йонните батерии с капацитет 120 кВт/ч стига за преход от 650 км без презареждане.

В началото на лятото съсобственик на Rimac стана Porsche, след като получи 10% от акциите. Немците разчитат, че сътрудничеството с Rimac ще им помогне за по-нататъшната разработка на собствени "зелени" силови установки.Rimac показа нова модификация на C-Two в КалифорнияRimac показа нова модификация на C-Two в КалифорнияRimac показа нова модификация на C-Two в КалифорнияRimac показа нова модификация на C-Two в Калифорния

Тагове: Rimac елмобил модификация C-Two КалифорнияНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ