www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

И Dacia Logan получава версия Stepway?

01.08.2018 | Авто новини: Автоновини » Последни | Автор: Georgi Ivanov | 5230 прочитания
A+ | A-

В нета се появиха снимки на прототип на Dacia Logan или Renault Logan в Русия и на някои други пазари, за които се твърди, че показват бъдещата версия Stepway на модела. Все още не е потвърдена информацията, че точно тази версия на Logan ще дебютира този месец на автомобилния салон в Москва.

За подобен вариант на Renault Logan се заговори още през юни, а появата му е повече от логична първо на руския пазар, основно заради силното търсене там на автомобили с повишена проходимост заради лошите пътни условия.

Версията Stepway на Dacia Sandero обаче се радва на пазарни успехи навсякъде, където се предлага, така че е повече от възможно Logan също да се сдобие с квазиофроуд вариант – с повдигнато окачване, допълнителни пластмасови елементи по екстериора и т.н.

В случая на Logan се очаква, че просветът на тази версия ще е 195 вместо обичайните 155 мм, а EDC трансмисията ще смени за руския пазар досегашния автоматик. Най-вероятно двигателят ще си остане същият – атмосферен с обем 1,6 литра.

Все още обаче не се знае дали Logan Stepway ще се появи и на други пазари, тъй като в Русия тръгва през ноември, когато ще се появи и обновеният Sandero Stepway.

Научете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ