www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Официално: Това е Mercedes-Benz A-Class Sedan

26.07.2018 | Авто новини: Автоновини » Последни | Автор: Angel Sergeev | 14576 прочитания
A+ | A-

Mercedes-Benz върви по плана си за обогатяване на моделната гама на новото поколение A-Class, като току-що представи малкия седан A-Class Sedan. Машината се появи в дълга база за Китай по-рано тази година, но вече налице е и европейската версия.

С коефициент на въздушно съпротивление от 0.22 A-Class Sedan наистина е впечатляващо творение по отношение на аеродинамичните показатели. Все пак, изненади не можем да кажем, че има - предната част на колата е добре позната от версията хечбек, а страничният профил прилича до голяма степен на предишното поколение CLA. Все пак, това не е CLA - A-Class Sedan ще играе ролята на по-евтин малък седан, който ще се позиционира под стилния CLA.

Двигателната гама ще бъде споделена изцяло с версията хечбек, като все още не са разпространени точни данни  за отделните пазари. Все пак е ясно, че ще видим 1.3- и 2.0-литрови бензинови двигатели, както и 1.5-литров дизел. Автоматикът е с два съединителя и седем скорости.

На борда на машината откриваме инфотейнмънт системата MBUX, която вече направи своя дебют в новия Sprinter и A-Class хечбек. Благодарение на малкия седан, системата прави своя дебют и на американския пазар.

Продажбите на модела стартират по-късно тази година, когато - надяваме се - трябва да видим и по-горещата версия А35. Предстои да стане ясна и дадата за дебют на флагмана А45.Тагове: mercedesa-classНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ