www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Фейслифтът на Ford Transit носи 4х4 от VW Crafter?

20.07.2018 | Авто новини: Авто Продукти » Технологии | Автор: Angel Sergeev | 3965 прочитания
A+ | A-

С подписването на т.нар. Memorandum of Understanding, преди около месец Ford и Volkswagen поставиха основите на бъдещо партньорство, което ще бъде фокусирано върху разработката на лекотоварни автомобили.

Може би първият плод на новото сътрудничество ще видим под формата на фейслифт версия на Ford Transit, която е възможно да получи двойно предаване от базираната във Волфсбург компания.

За това намекват шпионски снимки на товарното возило, което е забелязано в компанията на Crafter по време на тестове. Говори се, че именно Crafter ще сподели 4х4 системата си с Transit.

Освен това, работната кола на Синия овал ще получи и нова 10-степенна трансмисия. Тя ще върви редом с подобрени дизелови двигатели за европейския пазар.

По силата на новото споразумение между два от най-големите производители в света, Ford и VW ще наблюдават заедно новите трендове в промишлеността и ще реагират на тях с общи бъдещи модели. В този ред на мисли, не е изключено проектът с времето да се разрастне извън пределите на лекотоварните машини.

На този етап двете компании отхвърлят възможността за размяна на акции. Това означава, че партньорството ще остане само на технологично равнище. Повече информация се очаква във следващите седмици.Тагове: fordНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ