www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Как изглежда морга за автомобили Porsche?

09.07.2018 | Авто новини: Клюки » Любопитно, хоби | Автор: Angel Sergeev | 13216 прочитания
A+ | A-

Авточастите втора употреба са доста разпространено решение за леки ремонти у нас. Често, когато чисто нова част струва в пъти повече от употребявана такава, собствениците прибягват до този избор.

И, в интерес на истината, т.нар. морги за леки коли не са често срещани само у нас. Особено разпространени те са във Великобритания, където на практика всяка популярна автомобилна марка има поне няколко такива склада.

Но какво ли правят собствениците на скъпи и редки автомобили като Porsche? У нас може би нямат особен избор, освен да купуват чисто нови части, но на Острова имат морги и за такива екзотики.

Снимки от скорошен репортаж на AutoExpress показват колко много автомобили от немската марка са били превърнати в донори на части от фирма с името Douglas Valley Breakers.

Тя е специализирана в изкупуването на катастрофирали и тежко повредени коли от Porsche, Ferrari, Lamborghini, Lotus и много други. Виждаме всякакви модели супер и спортни коли, а цените на частите са по договаряне.Тагове: моргаНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ

" "
" "