www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Red Bull: До лятната пауза ще се разберем с Рикардо

05.07.2018 | Авто новини: Авто Спорт » Формула 1 | Автор: Georgi Ivanov | 3493 прочитания
A+ | A-

Договорът на Дениъл Рикардо с Red Bull изтича в края на този сезон, а австралиецът отлага подновяването му с надеждата, че ще си намери място в по-силен отбор. От известно време насам се появяват слухове, че Рикардо може да премине в Mercedes или Ferrari, но най-вероятно двата тима ще запазят пилотите си за догодина.

Шефът на Red Bull Кристиан Хорнър е уверен, че Рикардо ще остане в тима и дори посочи срока, в който всичко ще се изясни.

„Сега сме на такъв етап, в който и двете страни искат да продължат да работят заедно – обясни Хорнър. – Предстои ни да обсъдим всички детайли и да стигнем до съглашение, като това задължително ще стане до лятната пауза в сезона.

„Смятам, че ако Дениъл беше получил сериозно предложение от Mercedes или просто предложение, то със сигурност би го заинтересувало – допълни Хорнър. – Рикардо няма търпение да получи шанс да се бори за титлата, затова и има интерес към Mercedes и Ferrari, но не очаквам там да има промени при пилотите.

„Разбира се, Дениъл чакаше нашето решение за двигателите, с които ще работим. Той знае мотивите ни да изберем Honda. Смятам, че ще се разберем с Рикардо, стига Люис Хамилтън да не обяви по време на Гран при на Великобритания, че слага край на кариерата си.”

Научете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ

" "