www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Вижте как изглежда новото BMW 8-Series на улицата

26.06.2018 | Авто новини: Автоновини » Последни | Автор: Angel Sergeev | 7646 прочитания
A+ | A-

Налице са първите снимки в реална среда на изцяло новото BMW 8-Series Coupe. Машината е била заснета в пълния си блясък на паркинг на супермаркет някъде в Германия, като фотосите бяха разпространени от Facebook групата Ferd.

Както можеше и да се очаква, атлетичното купе изглежда още по-красиво в реалния свят, сравнено с официалните и напудрени снимки на модела.

Предната част е особено агресивна, радиаторната решетка с по-големи отвори, а отзад е следвана стилистиката на автомобили като актуалните 7-Series и 5-Series.

Добра новина е, че интериорът е доста по-различен от всичко останало, което познаваме от компанията. Централната конзола е широка и екранът за навигационната система не е позициониран като таблет над таблото, а е почти напълно вграден. 

Зоната около скоростния лост също е оформена по нов начин, като там откриваме и бутоните за промяна на режимите на движение и други фукнции на автомобила. Нов е и 10.3-инчовия дисплей пред погледа на шофьора.

Засега се предвиждат само две моторизации, като върховата на този етап ще бъде M850i xDrive. Тя разполага със сериозно преработен 4.4-литров V8 битурбо мотор, чиято максимална мощност е 523 к.с., достатъчни за ускорение от място до 100 км/ч за само 3.7 секунди.

В Европа ще се предлага и дизелов модел - 840d xDrive, който има 3.0-литров мотор. Мощността е 315 к.с., които осигуряват ускорение до 100 км/ч за 4.9 секунди.

Продажбите на модела на Стария континент започват от ноември този месец.Тагове: bmw8-seriesНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ