www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Ден на безплатни услуги от СБА Благоевград в събота

21.06.2018 | Авто новини: Авто пазар » Оферти на употребявани автомобили | Автор: Jordan Lukanov | 4943 прочитания
A+ | A-

Съюзът на българските автомобилисти предвижда Ден на безплатни услуги в Благоевград. Събитието на СБА ще се проведе тази събота, 23 юни, от 10:00 до 16:00 ч. в сервиза на бул. "Св. Димитър Солунски" 85.

Всички присъстващи ще имат възможност да се възползват от следните напълно безплатни услуги:
- проверка на осветителна и сигнална уредба;
- регулиране на фарове;
- проверка на окачване – ходова част, състояние на спирачни накладки и маркучи;
- проверка на кормилна уредба;
- безплатен тест драйв на нови модели автомобили.

Всеки възползвал се от предоставените безплатни услуги в СБА Благоевград ще получи стикер "безопасен автомобил", с който да използва последващи отстъпки от услугите на СБА в града, както и тестова карта на автомобила с описани съответните неизправности. Организаторите са подготвили също безалкохолни напитки за всички, както и други изненади и награди.

Събитието се провежда за втора поредна година и е част от световната кампания на Международната автомобилна федерация FIA за пътна безопасност „3500 живота“. Сходни събития се проведоха още в София, Варна, Велико Търново и други през месец юни.

По данни на СБА 40% от българските граждани шофират 20+ годишни автомобили. Поради тази причина кампанията „Дни на безплатни услуги в СБА“ призовава за „по-безопасни автомобили в България“.Тагове: СБА сервиз безплатни услуги Благоевград съботаНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ