www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

СБА София-Овча Купел с Ден на безплатни услуги тази събота

14.06.2018 | Авто новини: Авто пазар » Оферти на употребявани автомобили | Автор: Jordan Lukanov | 4658 прочитания
A+ | A-

На 16 юни Съюзът на българските автомобилисти (СБА) организира Ден на безплатни услуги в София. Събитието ще се проведе тази събота от 10:00 ч. до 16:00 ч. в ж.к. Овча Купел, ул. "Момкова баня" 13.

Всички присъстващи ще имат възможност да се възползват от следните напълно безплатни услуги:
- проверка на изгорели газове;
- проверка на спирачна система;
- проверка на амортисьори;
- общ преглед на състоянието на автомобила;
- проверка и реглаж на фарове;
- безплатен тест драйв на нови модели автомобили.

Всеки възползвал се от предоставените тази събота безплатни услуги в СБА София-Овча Купел ще получи стикер "безопасен автомобил", с който да използва последващи отстъпки от услугите на СБА в ж.к. Овча Купел, както и тестова карта на автомобила с описани съответните неизправности. Организаторите са подготвили също безалкохолни напитки за всички, а със специални „алкохолни очила“ шофьорите ще могат да тестват своите реакции.

Събитието е част от световната кампания на Международната автомобилна федерация FIA за пътна безопасност „3500 живота“. Сходни събития ще се проведат в градовете Благоевград и Бургас до края на месец юни. По данни на СБА 40% от българските граждани шофират 20+ годишни автомобили. Поради тази причина кампанията „Дни на безплатни услуги в СБА“ призовава за „по-безопасни автомобили в България“.Тагове: СБА сервиз Овча купел безплатни услугиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ