www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

"Загорка" подкрепя дните на безплатни услуги в сервизите на СБА

14.06.2018 | Авто новини: Лукс&Стил » Гурме, дегустация | Автор: Jordan Lukanov | 8551 прочитания
A+ | A-

През първия летен месец "Загорка" АД и Съюзът на българските автомобилисти (СБА) обединяват своите усилия за провеждането на инициативата Дни на безплатните услуги в различни точки от страната. Събитието се организира за втора поредна година като част от световната кампания на Международната автомобилна федерация FIA за пътна безопасност „3500 живота“, сред чиито международни посланици се нареждат тенисистът Рафаел Надал и актьорът Майкъл Фасбендър.

Измерване на изгорелите газове, диагностика на спирачната система, окачването и ходовата част, проверка и регулация на фаровете, и профилактика на газови уредби, са част от услугите, от които присъстващите могат да се възползват напълно безплатно до края на месеца в градовете Варна (09.06.), Велико Търново (09.06.), София (16.06.), Благоевград (23.06.) и Бургас (23.06.), на територията на местния СБА. По данни на СБА 40% от българските граждани шофират 20+ годишни автомобили.


За да напомни на всички участници, че безопасността е на първо място, водещият пивовар в страната „Загорка“ АД осигурява Heineken 0.0% като подарък за всеки, който прегледа техническата изправност на автомобила си на посочените дати. Heineken 0.0% дава на почитателите на бирата възможността да се насладят на вкуса на любимата напитка, но без алкохолно съдържание. По този начин ЗАГОРКА продължава традицията си да привлича общественото внимание към диалог за отговорната консумация – една от областите във фокуса на пивоварната компания на ниво HEINEKEN Company.


През октомври миналата година "Загорка" реализира поредна инициатива, насочена към безопасното транспортиране след употреба на алкохол, под наслов „Когато шофираш, никога не употребявай алкохол“ (When you drive, never drink), в популярни столични заведения.Тагове: Загорка сервизи СБА HeinekenНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ