www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Анди Мъри подкара Jaguar I-PACE в Световния ден на околната среда (видео)

08.06.2018 | Авто новини: Клюки » Светско | Автор: Jordan Lukanov | 5672 прочитания
A+ | A-

Голямата тенис звезда и двукратен шампион от Уимбълдън Анди Мъри изпълни обещанието, което даде на WWF в Световния час на Земята, да премине към шофиране на електрически автомобил и да стане един от първите клиенти на Jaguar I-PACE в Световния ден на околната среда.

Подкрепяйки ангажимента, поет от Мъри през март тази година, да премине към шофиране на първия изцяло електрически мощен SUV на Jaguar, пилотът на Panasonic Jaguar Racing и също посланик на WWF Нелсън Пикет-младши посети британската тенис звезда в тренировъчния му лагер и направи специална доставка преди сезона на тревен корт.


Анди Мъри сподели: „Важно е всички ние да правим малки стъпки, за да водим по-устойчив начин на живот и да помислим за действията, които можем да предприемем, за да се грижим за нашата планета. Това е една от причините, поради коитопреминавам към шофиране на новия изцяло електрически I-PACE на Jaguar. Той е екологичен и безопасен и същевременно е с първокласен дизайн и спортна динамика, които отговарят на моя начин на живот.“

Нелсън Пикет младши, пилот на Panasonic Jaguar Racing, не скри вълнението си: „Мисля, че е страхотно, че Анди пое този ангажимент да премине към шофиране на електрически автомобил и че взе активно участие в насърчаването на повече хора да предприемат действия и да направят малки промени към по-устойчив начин на живот. Jaguar I-PACE е доказателството, че не е необходимо да жертвате мощността или динамиката, когато преминете към шофиране на електрически автомобил.“


Jaguar I-PACE е революционен електрически автомобил с бързо зареждане от 0 до 80 процента за 45 минути и предлага максимален пробег от 480 километра с едно зареждане на батерията. I-PACE предоставя комбинация от устойчивата динамика на спортен автомобил, технологии с изкуствен интелект (AI) от следващо поколение и практичността на 5-местен SUV, поставяйки Jaguar в челните редици на революцията в сферата на електрическите автомобили.

„Ангажиментът на Jaguar по отношение на електрификацията е ясно демонстриран в технологичните постижения на компанията през последните няколко години и нейното участие във Формула E играе ключова роля за това. Чудесно е да си част от това движение и да спомагаш за промотирането и оформянето на бъдещето на електрическите автомобили“, добави Пикет младши.Тагове: Анди Мъри тенис Jaguar I-PACE екология WWF видеоНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ