www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Кими Райконен се оплаква от изнудване

01.06.2018 | Авто новини: Авто Спорт » Формула 1 | Автор: Georgi Ivanov | 2289 прочитания
A+ | A-

Оплакване от изнудване от името на пилота на Ferrari Кими Райконен е било подадено в полицията в Монреал, броени дни преди старта на Гран при на Канада в същия град.

За интересите на Кими се грижи адвокатска кантора в Монреал, която разкри, че финландецът е изнудван от жена от същия град, която го обвинява в сексуално посегателство.

Жената разказала в интернет през 2016, че е била въвлечена в инцидент с пилот от Формула 1, чието име няма да съобщи и негов приятел, в бар след края на Гран при на Канада.

Тя твърди, че пияният пилот е сграбчил едната й гърда, а неговият приятел я е опипал в областта на слабините.

По-рано тази година тя публикува нова съобщение като заяви, че твърде дълго е прикривала пилота и смята да предприеме действия срещу него.

Представител на кантората, представляваща Райконен, потвърди, че жената ги е информирала за обвиненията й срещу финландеца.

А миналата седмица, по-точно на 23 май, в кантората е пристигнало писмо, в което тя пише, че ще направи обвиненията си публично достояние, освен ако не бъде компенсирана финансово, като според адвокатът става въпрос за „огромна сума пари”.

От кантората заявиха, че Райконен отхвърля всички обвинения и за да се запази репутацията му е подадено оплакването срещу изнудване, като това е станало в понеделник.

Според непотвърдена информация жената вече се е срещнала с полицаи, за да им разкаже своята версия на събитията в бара.

За нейните интереси се грижи друга адвокатска кантора – Legal Logik, от където заявиха, че оплакването на Кими е като „да се опиташ да убиеш мравка с базука”. Също така от кантората заявиха, че основната цел на клиентката им не е да получи пари от Райконен, а да се стигне до истината за това какво се е случило в бара през 2016 година.

Научете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ