www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Детска ATV школа за 1 юни край Троян

31.05.2018 | Авто новини: Лукс&Стил » За децата | Автор: Jordan Lukanov | 7577 прочитания
A+ | A-

Община Троян и популярният БГ офроуд клуб „4х4 Адвенчър” организират отново обучение за деца в управлението на четириколки и мотоциклети в детската школа към клуба. На 1 юни на полигона в село Дълбок Дол ще участват 12 деца от цяла България на възраст от 7 до 11 години, като в следващите два дни, ще се впуснат и в състезанието „X Cross Challenge” и ще премерят сили помежду си.

Обучението включва практически занимания и теоретични часове за безопасност, подготовка и поведение по време на управление на машините. Водещ на заниманията е известният ни ATV пилот Тодор Христов, който създаде детската школа през 2010 год. и досега през нея са преминали над 25 деца, някои от които вече с реализация като професионални пилоти в шампионатите на САЩ и Гърция, както и в националните първенства.

За състезанието на 2 и 3 юни са се записали над 60 участници с мотоциклети, ATV и бъги, като трима от тях са от Словения, а всички други от България. Участие ще вземат известни пилоти като Николай Гочев – европейски шампион с UTV, Калин Лесидренски – Източно-Европейски шампион, Мартин Милев – участник в американския ATV шампионат, Мартин Аламуров – вицешампион в Източно Европейския ATV шампионат.

Европейската вицешампионка за 2017-а година Рени Христова отново ще стартира с мъжете в класа на ATV Expert и ще търси пореден подиум. Официалното откриване на събитието от кмета на Троян Донка Михайлова ще бъде на 2 юни от 10 ч., а стартовете са от 10:30 ч. на 2 и 3 юни на полигона в село Дълбок Дол.Тагове: Детска ATV школа ТроянНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ