www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Миски залагат на 2012 Kia Picanto

17.06.2011 | Авто новини: Клюки » Светско | Автор: | 1729 прочитания
A+ | A-

Финалистките в конкурса Мис България 2011 в атрактивна фотосесия с КИА Пиканто

Тази събота, 18 юни, финалистките в конкурса „Мис България 2011 – Пътят към короната” ще посетят щанда на КИА по време на Автосалон София 2011 г. Гостите на щанда на марката ще имат възможност да се срещнат с кандидатките за приза най-красива българка между 11 и 12 часа. Това ще е първото публично появяване на 12 момичета след полуфинала днес. 
Момичетата ще се запознаят отблизо с голямата награда на бъдещата Мис България – лек автомобил КИА Пиканто. Претендентките ще направят кратка фотосесия с модела на корейската марка.
Второ поколение КИА Пиканто е поредното модно творение и вълнуващо предложение от КИА. Новият член се присъедини към все по-стилното семейство на корейския бранд. С представянето на Пиканто, КИА прави решителна крачка напред като поставя нови изисквания в А-сегмента. Характерът на автомобила се е трансформирал от ‘привлекателен’ и ‘закачлив’ в ‘зрял’ и ‘представителен’. Неговата самоувереност е повлияна от качеството и параметрите, които автомобилът притежава. Освен атрактивната визия, икономични двигатели и редуцирано ниво на вредни емисии, Пиканто предлага богато оборудване и разнообразие от допълнителни опции. Бъдещите собственици на модела ще се насладят на LED светлини, Start/Stop бутон за стартиране на двигателя, Bluetooth, MP3 и за първи път в сегмента – волан с подгряване. И всичко това е окомплектовано със 7 години гаранция. Едно истински достойно предизвикателство в класа на малките градски автомобили!Научете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ

" "