www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Серия Dream Colors от Mobiado

09.06.2010 | Авто новини: Лукс&Стил » ТВ, шоу | Автор: | 17423 прочитания
A+ | A-

- Продуктите с марката Mobiado се отличават със свършения си дизайн и благородните материали, използвани в производството им. Всичко това дава гаранция за класа и ексклузивност на техните притежатели. Повечето модели са произведени в ограничени серии.
- Mobiado е официален спонсор на световния шампионат P1 Powerboat за моторни лодки

Цветовете поглъщат всекидневния ни живот. Те атакуват сетивата ни и оказват огромен ефект на емоциите ни. Моделите на 712 ZAF Dream Colors създават усещане за яркост и вдъхновение. Те позволяват да носим винаги своите положителни емоции и лесно да ги поберем в джоба или в чантата си. Емоция от цветовете в мобилността.
Изключителен дизайн и изтънченост, присъща на ръчната изработка
Моделите на Classic 712ZAF Dream Colors съчетават в себе си алуминий, сапфирен кристал и неръждаема стомана, за да създадат нов стандарт в лукса. Корпуса на телефона е от анодиран алуминий, изработен с CNC машина. Големи блокове от сапфирен кристал са прецизно добавени към алуминиевото тяло, а в двете страни на телефона са инкрустирани скъпоценни камъни от сапфир. Бутоните и винтовете на телефона са от неръждаема стомана, като централния бутон за навигиране е от скъпоценен камък от сапфир, който придава изтънченост на клавиатурата. Логото на Мобиадо е гравирано с CNC машина, като по този начин се създава усещане за елегантност. Цветовата гама на Dream Colors включва 3 дизайнерски цвята: Sky Blue, Porcelain White и Aurrora Pink.
Комбинация на иновации в технологиите, изведени до изкуство в традиционната изработка на телефони
Моделът 712ZAF Dream Colors е отключен за всички GSM мрежи. Телефонът е четири-бандов GSM (GSM 850/900/1800/1900) и три-бандов WCDMA Band I, II и VIII (2100/1900/900) с работен обхват на пет континента. Оборудван е с 2.2” QVGA дисплей, 5 мегапикселова камера с видео, интегриран GPS, уеб браузър, имейл, както и музикален плейър поддържащ AMR, MID, MP3, MP4, WMA и AAC формати.
Mobiado - лукс, иновативност и качество в мобилния свят
Мобилните устройства на Mobiado са не просто красиви и уникални с външния си вид - те са и едни от първите, които въвеждат откритията на науката и техниката, за да се получи неповторимо усещане за производителност и използваемост. Алуминий, използван в самолетостроенето, неръждаема стомана, сапфирен кристал и карбон - това е само част от широкия спектър от първокласни материали, които правят Mobiado продуктите уникални.Научете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ