www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

VW T-Roc R стигна до тестове

21.05.2018 | Авто новини: Автоновини » Последни | Автор: Georgi Ivanov | 4308 прочитания
A+ | A-

Още по темата

R версията на популярния кросоувър на VW – T-Roc, вече е на етап пътни изпитания. Поне това показват кадрите на папараците, които от месеци дебнат появата на този вариант на модела, който се очаква да се задвижва от двигателя на впечатляващия Golf R.

Външните разлики между обикновен T-Roc и T-Roc R са малко, като става въпрос основно за акценти – от по-широките вежди на калниците до по-голямата радиаторна решетка. Това поне може да се каже за тестовата версия на новия модел.

Ако информацията за задвижването се потвърди, то T-Roc R ще получи 2-литровия турбо мотор EA888, като 4-цилиндровият агрегат ще е постигнал най-високото ниво на мощност – 310 конски сили. T-Roc R ще получи и задвижване 4х4, както и 6-степенна механична кутия или 7-степенна трансмисия с два съединителя.

Прехвърлянето на цели компоненти от Golf към T-Roc е предвидено още при създаването на модела – двата автомобила са изградени на една и съща платформа.

Все още обаче проектът T-Roc R не е получил официално одобрение от шефовете на компанията, но наскоро беше потвърдено, че версията R, която досега беше запазена само за Golf, ще се появи и при други модели на VW.

Още по темата
Научете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ

" "