www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Honda с нов просторен дом в Пловдив

17.05.2018 | Авто новини: Авто пазар » Съвети при покупка | Автор: Jordan Lukanov | 4921 прочитания
A+ | A-

Японската марка Хонда притежава вече още по-голям и добре уреден дом в Града под тепетата. Новият център на Honda бе открит на 16 май лично от Ральо Ралев - кмет на район „Северен“, в присъствието на клиенти и приятели на бранда: "Вече 12 години Бултрако Моторс осигурява допълнителни работни места в Пловдив и допринася за чистотата на града, като предлага едни от най-екологичните автомобили, пожелавам им успех“.

„Преди 12 години на същия адрес - бул. "България" 82, прерязахме лентата на първия ни шоурум в Пловдив. Още тогава обещахме да изградим чудесен екип от млади и енергични хора, с които да бъдем максимално полезни на нашите клиенти не само при избора им на нов автомобил, а и в регулярната му поддръжка след това. Днес от позицията на времето мога да заявя, че съм удържала на думата си – екипът ни е наистина млад, но и още по-амбициозен, още по-знаещ и можещ, въпреки възрастта си“, сподели по време на откриването Ангелина Деведжиева, изпълнителен директор на Бултрако Моторс, официален дилър на Honda за България: „Ако преди площта ни беше 2 декара, днес само откритата зона на комплекса се простира върху 3 декара, а застроената част е около 750 кв.м. вместо досегашните 600 кв.м. Шоурумът ни е пораснал също, в сервиза са разположени 4 работни места“.

„Миналата година компанията ни отбеляза 25-ия си рожден ден, а през тази Honda празнува 70-годишен юбилей. Историята й е изтъкана от победи на различни писти, в това число и „Гинес“ рекорд за Civic Type R, но най-голямата й победа е безспорно обичта и признанието на милионите хора по света, които са част от голямото семейство на Honda. Марката ни носи позитивно послание в името на един по-екологичен и по-добър свят“, не без гордост отбеляза Костадин Грозданов, изп. директор на Бултрако АД, официален представител на Honda за България.Тагове: Honda шоурум дилър Пловдив БултракоНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ