www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

2 години гаранция за всички автомобили BMW и MINI с доказана история

17.05.2018 | Авто новини: Авто пазар » Оферти на употребявани автомобили | Автор: Jordan Lukanov | 19630 прочитания
A+ | A-

От 17 до 20 май в Интер Експо Център София за осми път отваря врати специализираното търговско изложение BMW и MINI ЕКСПО. Превърналото се в традиция събитие ще представи както богатите възможности за избор от сертифицирани употребявани автомобили с марките BMW Premium Selection и MINI NEXT, така и актуалната гама от нови автомобили BMW и MINI и мотоциклети BMW Motorrad.

Работното време на BMW и MINI Експо е от 10:00 до 20:00 ч., а входът в Зала 4 е безплатен. По време на изложението клиентите нa BMW и MINI в България могат да избират от над 120 нови и употребявани автомобили в пространството, както и още над 680 нови и употребявани автомобили на склад.

Предимство за клиентите е фактът, че в рамките на Изложението могат да бъдат преминати всички етапи за покупката на нов или сертифициран употребяван автомобил, включително пробно шофиране, одобрение за лизинг, обратно изкупуване и оценка на място от независим оценител – ДАТ България. В допълнение по традиция клиентите сключили сделка в рамките на BMW и MINI Експо получават подарък – тази година това е ваучер за 1000 лв. за продукти и аксесоари BMW и MINI.

За сделки сключени в рамките на изложението, се предлагат още по-атрактивни финансови условия за лизинг. Гъвката програма на BMW Financial Services за физически и юридически лица - BMW/ MINI Select, която предлага атрактивна месечна вноска и възможност за избор дали автомобилът да бъде придобит на края на периода, сега е с промоционална лихва от 2,66%.

Лихвата за финансов лизинг започва от 0.99% до 1.99% - в зависимост от лизинговия период. Възможен е оперативен лизинг за юридически лица, за срок от една до 5 години с остатъчна стойност в зависимост от срока и модела на автомобила.

От май 2018 г. от програмните изисквания на BMW Premium Selection и MINI NEXT отпада ограничението за възраст и пробег на автомобила. Така всички автомобили с марка BMW и MINI, които имат доказана история, пробег и безупречно техническо състояние и преминат щателната инспекция на сервизните специалисти могат да бъдат сертифицирани по програмите.

Те ползват 24 месечна гаранция и услугите на BMW и MINI Мобилен Сервиз. По време на 360⁰ проверка от квалифицирани сервизни експерти на BMW и MINI, се проверяват техническото състояние, състояние на гуми и спирачки, фарове, интериор, системи за безопасност, ходова част, двигател, скорости и т.н.

Така на клиентите избрали да закупят автомобил на второ ценово равнище се гарантират същото високо качество на продуктите и обслужването при продажбата на употребявани автомобили, каквото е валидно при продажбата на нови автомобили BMW и MINI. Освен това с избора на сертифициран употребяван автомобил, клиентите на двете марки избягват всички рискове свързани с произхода и техническото състояние на употребявания автомобил.

Програмите BMW Premium Selection и MINI NEXT се предлагат от всички търговски партньори на BMW Group България в цялата страна. Годишната реализация на сертифицирани автомобили с марки BMW и MINI достига съответно около 20% и 10% от реализацията на фабрично нови автомобили.Тагове: BMW MINI Premium Selection употребявани сервизНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ