www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Сезон 2018 в "Луда надпревара" започва на 26 и 27 май в Симеоново

16.05.2018 | Авто новини: Клюки » Любопитно, хоби | Автор: Jordan Lukanov | 5264 прочитания
A+ | A-

"Луда надпревара" - набиращото все по-голяма популярност зрелищно шоу със собственоръчно направени автомобили ще открие сезон 2018 година на 26 и 27 май в София - Околовръстен път, Симеоново. За поредна година апелът "„Спри агресията по пътищата, стани един от нас“ е казузата на събитието.

Всички любители на адреналина могат да покажат шофьорски умения, предвидливост, точна преценка, бързи и адекватни животоспасяващи реакции в една контролирана и обезопасена среда. Само тук, в атрактивното шоу зрителите ще видят удар с 20 км в час и ще се замислят как би изглеждал в реална ситуация при удар със 120 км в час.

Тази година организаторите са вдигнали още повече летвата с уникална по рода си шоу програма, каскади - автогладиатори борещи се да оцелеят в една епична и безмилостна надпревара в театър на разрушението. Огромен джип ще гази отпадналите от надпреварата коли, а автогладиаторите ще се борят с брутални саморъчно направени автомобили като последният останал на ход ще грабне титлата на „Луда Надпревара“.

За най–малките фенове организаторите са подготвили коли на любимите анимационни герои. Присъстващите ще видят на живо и как се заснема игралния филм „Автогладиатори“ с опасни каскади и специални ефекти.Тагове: Сезон 2018 Луда надпревара Симеоново околовръстноНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ