www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Чешки и белгийски стил допълват гамата на Карлсберг България

10.05.2018 | Авто новини: Лукс&Стил » Гурме, дегустация | Автор: Jordan Lukanov | 3711 прочитания
A+ | A-

Пазарът на бира у нас бележи нарастваща тенденция към търсенето на по-специални бири. В отговор на това Шуменско предлага на потребителите серия от световни класически бирени стилове с отличителен характер, наречена „Колекция на пивоварите“. Разработването й е дело на българския екип от майстори-пивовари на Карлсберг България - Методи Стоянов и Мария Стоева. Името и подписът им стоят върху етикета на всяка бутилка от колекцията.

Шуменско - чешки стил (5,4% Vol) е бира, вдъхновена от чешките пивоварни традиции с кехлибарен цвят, добре балансирана плътност и приятен хмелов вкус. Отличителният характер на пивото се дължи на комбинацията от богат малцов аромат, преплетен с букет от традиционните за чешките бири сортове хмелове (сааз и херсбрюкер). За приятния вкус и пивкост на Шуменско в чешки стил допринася умерено изразената му горчивина.

Шуменско - белгийски стил (5,6% Vol) е освежаващо, пивко и много ароматно пиво с характерния вкус на традиционните белгийски бири. Богатият аромат на портокалови кори и кориандър е негова отличителна черта, а вкусът е леко сладникав. Цветът е светло сламено-златист и образува плътна бяла пяна.

„Шуменско е марката в нашето портфолио, която има дългогодишни традиции в пивоварството и със своята иновация “Колекция на Пивоварите” отговаря на търсенето на по-специални бири от динамичните и млади потребители, които водят активен начин на живот и са склонни да опитват нови и разнообразни вкусове“, споделя Теодор Несторов, маркетинг директор на Карлсберг България.

Новите попълнения в семейството на Шуменско се предлагат в бутилка от 330 мл. за многократна употреба и са на препоръчителна цена от 90 ст. на рафт. Концепцията на новите европейски стилове в портфолиото на Шуменско тепърва ще се развива, за да изненада феновете на специални бири.

„Колекция на пивоварите“ от Шуменско е подкрепена с нова комуникационна кампания, разработена от творческата агенция на марката - Ноубъл Графикс.Тагове: Чешки белгийски бира Карлсберг ШуменскоНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ