www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Специално MINI за сватбата на принц Хари и Меган Маркъл

10.05.2018 | Авто новини: Клюки » Светско | Автор: Jordan Lukanov | 4767 прочитания
A+ | A-

На Острова се готвят за нова кралска сватба. В чест на бракосъчетанието между принц Хари и Меган Маркъл MINI произведе изключителна версия на хечбека.

Единственият екземпляр от този сватбен автомобил ще бъде продаден на аукцион. Средствата от търга ще бъдат предадени на благотворителна организация, която ще бъде подбрана от бъдещата кралска двойка.

Уникалният MINI Hatch е боядисан в бяло с особен оттенък Crystal White. Акцентите са решени в сребристо-синьо и черно. Най-интересна особеност на колата обаче е изрисуваният ръчно покрив.

Графическите елементи обединяват детайли от националните флагове на държавите на младоженците и са нанесени на няколко слоя. Декоративните елементи по праговете и централната конзола са разпечатани на 3D принтер.

В салона на автомобила е използвана светло-сива кожа и тъмно-сини хромирани детайли. Подглавниците на седалките са украсени с абстрактни изображения на британския флаг и перфорация във вида на американското знаме.Тагове: Тунинг MINI сватба принц Хари кралицаНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ