www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Първа (неофициална) снимка на Rolls-Royce Cullinan

09.05.2018 | Авто новини: Автоновини » Последни | Автор: Kiril Stoykov | 2356 прочитания
A+ | A-

Сайтът Autotijd.be публикува първа неофциална снимка на историческия модел Rolls-Royce Cullinan. Официално първият кросоувър на британската марка ще бъде показан на 10 май. Всъщност от компанията уточняват, че луксозния автомобил не е SUV или кросоувър, а "повдигната машина за всякакви терени".

Ролс-Ройс Кулинан (кръстен на едноименния диамант) се тества буквално из цялата планета в студ и пек от декември 2016-а, като се почне от Северния полярен кръг та се стигне до пустинята в Близкия изток.

Кулинан ще се предлага с 6,75-литров бензинов V12 двигател най-вероятно с 8-степенна автоматична скоростна кутия и със задвижване на четирите колела. Cullinan ще се сглобява на алуминиева платформа.

Продажбите ще започнат до края на тази година, но първата доставка очаква в началото на 2019 г. По-късно се очаква и хибридна версия. при всички положения новият модел ще помогне на Rolls-Royce да увеличи своите продажби поне на 5000 бройки годишно, след като миналата година успя да пласира 3362 коли.Тагове: Rolls-RoyceCullinanпърваснимкаНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ