www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Лимузината на Путин дебютира с чужди номера

08.05.2018 | Авто новини: Автоновини » Последни | Автор: Georgi Ivanov | 9905 прочитания
A+ | A-

Създателите на лимузината Кортеж успяха да се справят навреме със сглобяването на екземпляра, с който вчера президентът на Русия Владимир Путин пое новия си мандат начело на страната. Внушителният на размери автомобил ползва доста дизайнерски заемки от класиките в този пазарен сегмент като S-класата на Mercedes и Rolls-Royce Phantom, а при оформлението на фаровете дизайнерът определено е бил повлиян от последния Chrysler 300.

По-интересната дискусия, която стартира и в руския интернет, въпреки ограниченията на свободното слово в страната е откъде са се появили регистрационните табели на новата лимузина на Путин, като всеки един от вариантите не звучи интересно.

Първоначално в нета изтече снимка на регистрация на номерата в776УС 77, която показва, че на 13 октомври тези табели са получени от някой си Фома Денисович Сазонов, който кара Daewoo Sens – произвежданата в Русия версия на корейския Lanos. Въпросният Sens е регистриран в град Зеленоград, който е в региона на Москва.

Малко по-късно обаче се появи нова, още по-интересна версия, според която тази регистрация е принадлежала на сериозно ръждясала Волга ГАЗ-3110, произведена през 1998 година. Тук се прави уточнението, че преди време волгата е получила нови номера – с529ХН 777, а незнайно как в776УС 77 са се озовали на предната и задната броня на новия Кортеж на Путин.

Ще е интересно да видим дали от Кремъл ще има някакво обяснение за регистрационните табели на новата лимузина на Путин, която трябва да е част от по-мащабен проект с няколко модела, но за тях вече стана ясно, че няма финансиране и те няма да стигнат до производство.

Научете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ