www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Truck Expo 2018: Лукс и многофункционалност в едно возило

04.05.2018 | Авто новини: Автоновини » Камиони и автобуси | Автор: Jordan Lukanov | 8329 прочитания
A+ | A-

От 7 до 9 юни на БГ изложение TRUCK EXPO 2018 на летище „Лесново“ край Елин Пелин лекотоварните модели на FORD, ISUZU, MITSUBISHI, PEUGEOT и VOLKSWAGEN са се подготвили да променят представите за този вид автомобили. На практика един пикап може да бъде едновременно товарен и лек автомобил, според целта на конкретното пътуване.

Лекотоварните автомобили вече не са това, което бяха. Един пикап може да бъде едновременно товарен, за да занесете стоката до магазина си, а вечерта да се превърне в семеен, за да отидете с приятели на приятно за вас място. Новата политика в този сегмент дава лукс и многофункционалност.

Mitsubishi L200, например, е със заоблен силует и динамичен външен вид, а доказаната в рали Дакар система за постоянно задвижване на четирите колела (4WD) и по-високият просвет улесняват придвижването по всеки терен. Големите сгъващи се странични огледала са конструирани така, че да имат ниско челно съпротивление, като същевременно осигуряват необходимата видимост при наличие на товар в задната част на автомобила.

Определят Mitsubishi L200 като съчетание на универсален спортен товарен автомобил (SUT) с комфорта и повишената проходимост на автомобилите от типа SUV, но и типичните за един истински пикап характеристики на автомобил, подходящ както за работа, така и за екстремни пътувания далече извън града.

Експонатът, който ще видим на TRUCK EXPO 2018 е 2.4 DI-D, 154 к.с., шестстепенна механична трансмисия, с ниво на оборудване Intense. Той е със 17“ алуминиеви джанти, кожен мултифункционален волан, кожен скоростен лост, цветната камера за заден ход, сензори за смрачаване и дъжд, система за стабилизиране на прикаченo ремарке, система за предупреждение при напускане на лентата на движение (Lane Departure Warning) и др.

С много улеснения за водача, нов дизайн, многофункционалност и комфорт на летище „Лесново“ ще дойде и новият Volkswagen Crafter (Volkswagen Crafter 35 Kasten дълга база 2.0 TDI), разработен в тясно сътрудничество с професионалистите, които ще го ползват. Серийната мултиколизионна спирачка, задни врати с ъгъл на отваряне 270°, функция за аварийно спиране в градски условия и над 15 асистенти при шофиране - за регулиране на дългите светлини, при потегляне по наклон, при страничен вятър, електронната стабилизираща програма и много други, го правят един от най-удобните и функционални лекотоварни автомобили. Не случайно новият Crafter бе удостоен с титлата Международен ван на 2017 г. от експертно жури от 24 държави.

Когато говорим за функционалност и удобство, VW ще предизвика посетителите на Truck Expo с още един лекотоварен автомобил - Transporter Бордови 4MOTION BlueMotion Technology 2.0 TDI. Ще го видите с товарна платформа с алуминиеви странични стени, напълно разгъваеми и със заключване.

Можете да пренесете с един курс товари с площ от 4,2 кв.м. и същевременно да се възползвате от изключителната икономичност на този автомобил – той изразходва едва 6,8 л/100 км гориво извън града и 8,2 л/100 км при градско шофиране. Комфортът за водача също е впечатляващ - окачването и амортисьорите са разработени за лоши пътища, седалката за шофьора може да се регулира по височина и механично в лумбалната област, има електрически предни стъкла и огледала с отопление и ел. настройка, сервоуправление и кормилна колона, регулируема във височина и дълбочина и т.н.

Всички, които работят в сектора на дребния и средния бизнес, ще открият предимствата на този вид автомобили и могат лично да опитат техните възможности в специализирания тест драйв за професионалисти - от 7 до 9 юни на летище „Лесново“.

TRUCK EXPO 2018 ще представи най-новите модели камиони, автобуси и специализирани превозни средства на марките DAF, FORD TRUCKS, ISUZU, MAN, MERCEDES-BENZ, OTOKAR, RENAULT TRUCKS, SCANIA, VOLVO TRUCKS, както и лекотоварни автомобили, предназначени за товари до 3.5 тона. В изложението ще участват още производители на ремаркета и полуремаркета, хидравлични системи за товарни автомобили, сервизно оборудване, резервни части, гуми, масла, аксесоари и консумативи, както и финансови улеснения и услуги, вериги бензиностанции, застрахователни компании. Изложението се организира от Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България (ААП).Тагове: Truck Expo 2018 лукс многофункционалност возило пикапНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ