www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Показват луксозната подводница на Aston Martin до края на годината

04.05.2018 | Авто новини: Клюки » Любопитно, хоби | Автор: Jordan Lukanov | 3190 прочитания
A+ | A-

Автомобилният производител Aston Martin обяви началото на производството на луксозни подводници под името Нептун - Neptun Submersible. Частната подводна лодка от британската компания за спортни коли е оценена минимум на $3,3 милиона и до края на годината вероятно ще можем да видим първия работен образец.

Проектът стартира през миналата година съвместно с американската фирма Triton, занимаваща се с производство на частни средства за придвижване под вода. Към момента партньорите са готови с дизайна и техническите параметри на подводницата.

От предварителните изображения може да се твърди. че подводната капсула Neptune Submersible ще има футуристичен дизайн в духа на суперавтомобила Aston Martin Valkyrie. На борда на "Нептун" може да се намират не повече от трима пътници, които може да се налаждават на красотите на подводния свят през голямо панорамно стъкло.

Подводницата на Aston Martin може да се гмурка на дълбочина до 500 метра. Максималната скорост е 5,2 възела или около 10 км/ч. Собственото тегло на Neptune Submersible не превишава 4 тона.Тагове: Aston Martin Triton Нептун подводницаНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ