www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Ангел Караньотов и Overdrive Racing Team с подкрепа от Shell

03.05.2018 | Авто новини: На 2 гуми » Мото спорт | Автор: Jordan Lukanov | 4848 прочитания
A+ | A-

Новият отбор по мотоспорт Overdrive Racing Team с пилот Ангел Караньотов беше представен днес на официално събитие, организирано в търговски комплекс „Shell Изток“ на бул. „Цариградско шосе“. Младият състезател, който е 4-кратен европейски шампион по Супермото и 2-кратен вицесветовен шампион в Купата на нациите, избра да се състезава с мотор Ducati Panigale R, зареден с гориво Shell V-Power и масло Shell Advance.

Наскоро Ангел направи запомнящото се участие в първите два кръга от BMU EUROPEAN ROAD RACING CHAMPIONSHIP 2018, при което постави нов рекорд за най-бърза обиколка в състезателен формат на пистата в „Серес“. Марио Гюзелев, представител на Overdrive - официален вносител на Ducati в България, представи италианския бранд и историята му в моторните спортове.

Марио, който е основен създател на концепцията за отбора, и Ангел като състезател в него, коментира: „Overdrive Racing Team е посветен на хората с бензин в кръвта. Като вносители на Ducati, и едни от пионерите в този бизнес в България, ние сме истински запалени по моторните спортове, и искаме да развием мото-културата в България. Вярваме в Ангел и възможностите му да постигне още по-големи постижения с подкрепата на спонсорите си.“

„Shell и Ducati имат 19-годишно техническо партньорство в световен мащаб, което е едно от най-успешните в моторните спортове. Радваме се, че чрез партньорството с Overdrive Racing и пилота Ангел Караньотов можем да демонстрираме на местно ниво силната връзка между два бранда, които са обединени от страстта към моторния спорт. Вярваме в силната амбиция, способностите и мотивацията на Ангел да даде най-доброто от себе си и му желаем успех“, коментира Камелия Славейкова, изпълнителен директор на Shell България.

График на предстоящите състезания от Балканския и републикански шампионат:
11-12-13 май - Мото парк Аданката, Румъния
2-3 юни - писта „Долна Митрополия“
15-16-17 юни - Мото парк Аданката, Румъния
6-7-8 юли – писта „Серес“
22-23 септември - писта „Долна Митрополия“
5-6-7 октомври - Мото парк Аданката, Румъния
20-21 октомври - писта „Долна МитрополияТагове: Ангел Караньотов Overdrive Racing Team Shell DucatiНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ