www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Готов е ремонтът на 3 км от Източната околовръстна дъга край Казичене

01.05.2018 | Авто новини: Катастрофи » Транспорт и логистика | Автор: Jordan Lukanov | 4447 прочитания
A+ | A-

За 1 май пуснаха движението по вече ремонтирания 2,9 км участък от Източната дъга на Софийския околовръстен път в платното от Казичене в посока магистрала „Тракия“ от км 32+680 до км 35+577. Рехабилитацията беше приключена за 10 дни и позволи движението по обновената отсечка да се тръгне предсрочно и преди предстоящите три почивни дни за Гергьовден.

Ремонтираният участък е с нова асфалтова настилка, хоризонтална маркировка, мантинели и пътни знаци. През миналата година беше изцяло обновено и платното от АМ „Тракия“ до Казичене, както и на двете платна на 4,8-километровия участък от АМ „Хемус“ до Казичене от км 26+610 до км 31+416. С цялостното обновяване на настилката на Източната дъга се повишава безопасността на движение на пътуващите по автомагистралния пръстен около столицата.

Подобрява се свързаността между автомагистралите „Тракия“ и „Хемус“ и Северната скоростна тангента, която е транзитната връзка със Западната дъга на Софийския околовръстен път и АМ „Люлин“. По този начин транзитният и тежкотоварният трафик не се налага да преминава през града, с което се пести време, облекчава се движението и се намалява замърсяването на въздуха.Тагове: Ремонт рехабилитация АПИ околовръстно Тракия ХемусНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ