www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

BMW намалява присъствието си на салона във Франкфурт

24.04.2018 | Авто новини: Автоновини » Последни | Автор: Georgi Ivanov | 1903 прочитания
A+ | A-

В последните години автомобилните салони губят важното си значение за автомобилните компании, които все повече се насочват към различни технологични изложения. А BMW стана поредната компания, която ще намали присъствието си на най-важния за марката салон – този във Франкфурт.

Според германския вестник Handelsblatt BMW може да намали бюджета си за салона във Франкфурт от 25 милиона евро на 5 или 6 милиона евро. Това означава много по-малка изложбена площ и акцент почти изцяло върху новите модели. Във Франкфурт BMW използва 11 000 квадратни метра, за да покаже продукцията си, като сега се очаква догодина щандът на баварците да се свие до по-скромните 3000 квадрата.

Спестените пари ще се използват за представянето на BMW на други изложения – като CES в Лас Вегас, Световния конгрес за мобилност в Барселона и повече автомобилни изложения в Китай.

Тази информация се появи малко след като стана ясно, че BMW няма да участва на салона в Детройт догодина, но пък ще присъства на CES в Лас Вегас.

Най-вероятно компанията ще ореже бюджета си и за другите два големи европейски салона – в Женева и Париж, като вторият се редува през година с този във Франкфурт.

Научете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ