www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

6 милиона швейцарски франка за апартамент от Six Senses в Кран Монтана (видео)

21.04.2018 | Авто новини: Лукс&Стил » Хотели, туризъм | Автор: Jordan Lukanov | 3122 прочитания
A+ | A-

Популярната "извънзвездна" хотелска верига Six Senses анонсира създаването на нов курортен комплекс, съчетаващ в себе си разкош и безметежен комфорт. Благодарение на иновационния проект швейцарският планински курорт Кран Монтана в най-скоро време ще получи възможността на превръща туристите в бъдещи жители.

Новият комплекс Six Senses Crans-Montana ще се състои от два корпуса. В единия от тях ще има хотелски стаи, а в другия - тузарски жилищни апартаменти. В допълнение към архитектурния проект и съществуващите природни условия ще бъдат създадени нови работни места.

17-е апартамента в състава на комплекса вече се продават чрез BARNES. Трябва да се отбележи, че 13 от тях може да бъдат закупени от чуждестранни граждани в качество на неосновно местожителство.

Стойността на апартаментите с просторни стаи и шикозни тераси започва от 6 милиона швейцарски франка. Комплекс Six Senses е разположен в подножието на високопланинския курорт Кран-Монтана и предоставя живописни панорамни гледки, 300 слънчеви дни в годината и активен социален живот.     

Новаторската концепция "хотелска резиденция" вече успя да докаже своята жизнеспособност - особено в Андермат, където е разположен Chedi, и във Ферб (Verbier) с проекта "W". В момента подобни комплекси стават все по-популярни сред туристите и превръщането им в постоянни жители.

Тагове: Ски курорт апартамент хотел Швейцария видеоНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ