www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

В Бургас и Варна предстои изложение Tourist Auto Show 2018

17.04.2018 | Авто новини: Автоновини » Изложения | Автор: Jordan Lukanov | 3957 прочитания
A+ | A-

След прекъсване от няколко години се възстановява традицията на регионалните автомобилни изложения в България. Tourist Auto Show (TAS) е новаторски проект, акцентиран върху туристическия бранш със специфични автопаркове, както и широкият кръг лични, корпоративни, общински и други потребители на автомобили с разнообразно предназначение.

Изложението ще се проведе на две последователни събития по 4 дни всяко, съответно в Бургас от 19 до 22 април и във Варна от 26 до 29 април. За участие са поканени всички фирми от Асоциацията на автомобилните производители (ААП) и техните дилъри в двата града, вносителите на кемпери и каравани, доставчиците на гуми, масла, резервни части, аксесоари и др.

Към момента има потвърждение от следните марки:
За Бургас - Peugeot, Isuzu & Piaggio Commercial Vehicles, Scania Touring, Citroën, Hyundai, Ford, Great Wall , Suzuki, IVECO, Кемпер Laika.
За Варна - Mercedes-Benz, Mitsubishi, Jeep, Peugeot, Isuzu & Piaggio Commercial Vehicles, Scania Touring, Ford, Hyundai, Opel, Audi, IVECO, VW, RENAULT & DACIA, Honda, Кемпер Laika.

Мястото на провеждане са паркингите пред магазини „Метро”, които са утвърдена локация за пазаруване с добра инфраструктура и лесен достъп. TAS 2018 по същество е платформа, която позволява директна комуникация едновременно с две целеви групи потребители – за лично ползване и за бизнес, институционални купувачи, заинтересовани от обновяване на своя автопарк при преференциални условия и чрез преки контакти.

Туристическият и ресторантьорският бранш са един от най-бързо развиващите се и динамични отрасли у нас, като отбелязаният значителен ръст изисква обновяване на автомобилния парк успоредно с непрекъснатото реновиране на хотелите, ресторантите и заведенията. По време на TAS Бургас и Варна се очакват национални премиери на модели от леката, лекотоварна и товарна гама на участниците.Тагове: Бургас Варна изложение Tourist Auto Show автосалонНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ