www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Вижте как се справя новото BMW X2 с лосовия тест (видео)

17.04.2018 | Авто новини: Катастрофи » Безопасност | Автор: Kiril Stoykov | 7375 прочитания
A+ | A-

Журналистите от изданието km77.com подложипа най-новия кросоувър на BMW - X2, на популярния лосов тест. Той представлява проверка за стабилността на колата, ако пред нея по време на движение със скорост между 60 и 70 км/ч внезапно изкочи животно, пешеходец или пък внезапно спре превозно средство. Наречен е "лосов", защото е измислен в Швеция, където тези животни често пресичат пътищата на страната.

Според изпитващите журналисти BMW X2 е автомобил, който се чувства по-гъвкав при завиване и има по-прецизно и директно усещане при шофиране, отколкото повечето от алтернативите си.
Скоростта, с която са успели да преодолееят правилно конусите на пистата, е била не много висока - 73 км/ч. Журналисите също така отбелязват, че при по-висока скорост недозавиването не е било толкова голямо, че да не може колата да се върне в лентата. ситуацията обаче се влошила като се поизтъркали гумите.

Журналистите отбелязват също така, че намесата на електронните помощни средства в бавареца е незначителна, освен при внезапни движения с волана.

Според тях BMW X2 се отличава от конкурентите като Q3 Audi, QX30 Infiniti, Jaguar E-PACE, Mercedes-Benz GLA в прецизната работа на волана и твърдото окачване. В лосовия тест е изпробвана версията sDrive20i с бензинов двигател 190 к.с. и задвижване на предните колела с M Sport пакет със спортно окачване.
Тагове: лосовтестБМВX2BMWНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ