www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Два БГ тима на полуфинал в световно състезание за механици

16.04.2018 | Авто новини: Автоновини » Камиони и автобуси | Автор: Jordan Lukanov | 4287 прочитания
A+ | A-

За полуфинала на най-голямото състезание за механици в света - VISTA (Volvo International Service Training Award), заминаха два български отбора. Те извоюваха това право като преминаха успешно предварителните фази, в които участваха рекордните 5222 тима на професионалисти от следпродажбено обслужване на камиони автобуси Volvo от цял свят.

България ще бъде представена в Гьотеборг с екип “MAINATOWN” от Пловдив с капитан Иван Димитров и съотборници Костадин Илиев, Николай Стоев и Дженко Няголов и „Village People“ от софийския сервизен център на Волво Груп България - Александър Живков, Росен Кабакчиев, Симеон Бонев и Веселин Стойчовски. Те ще се изправят срещу 230 отбора с над 1000 участници.

Полуфиналът ще се проведе в рамките на три седмици. Той ще включва както теоретични въпроси, свързани с ремонти, обслужване и резервни части за товарните автомобили Volvo, така и практически задачи. Най-добре представилите се 40 отбора ще се класират за големия финал на VISTA, който ще се проведе от 24 до 30 юни в Коритиба, Бразилия.Тагове: БГ Volvo Trucks полуфинал механик камионНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ