www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Над 88 000 уникални потребители влязоха в Autoclub.bg през март!

04.04.2018 | Авто новини: Коментари » Коментар | Автор: Angel Sergeev | 5350 прочитания
A+ | A-

Изминалият месец март беше един от най-успешните в историята на автомобилния онлайн портал Autoclub.bg. През страниците на сайта за 31 дни са преминали точно 88 566 различни потребители (по данни на Tyxo), което отрежда челно място на месеца в статистиката ни за последните почти четири години.

По данни на най-авторитетната платформа за измерване на трафик, Google Analytics, през март Autoclub.bg е регистрирал 106 148 сесии. Поради малки разлики в технологията на измерване, Tyxo показва стойност от 118 632 сесии.

Най-четената новина на сайта ни през март се оказа тази за новите скоростни камери, с които полицейските служители ще бъдат оборудвани. Веднага след нея се нарежда интересно видео, което хвърля поглед към устройството на шофьорската седалка в Mercedes-Benz S-Class, а място в топ 3 намира и уникалният проект за V8 двигател от BMW в камион ЗИЛ

Успехът на Autoclub.bg през март е още по-ценен поради факта, че Facebook е в процес на ограничаване на потребителските посещения към външни страници. Новият алгоритъм на социалната мрежа дава предимство на доказали се марки в отделните браншове, a повишените посещения от мрежата й към Autoclub.bg е най-високото признание за работата ни.

Благодарим ви за подкрепата!Тагове: autoclubНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ