www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Кой от кого копира: Новият Mercedes A-Class срещу KIA Forte 5

04.04.2018 | Авто новини: Клюки » Любопитно, хоби | Автор: Angel Sergeev | 4182 прочитания
A+ | A-

Новото поколение Mercedes-Benz A-Class беше прието доста радушно от феновете на марката поради наличието на много нови технологии и, не на последно място, заради доста атрактивната си визия.

Макар и да е по-скоро еволюция на предишния модел по отношение на визията си, А-класата изглежда по-динамично и се очертава като едно от най-приятните предложения в сегмента си.

Дали обаче немците са били изключително креативни при оформлението на хечбека? Бързо сравнение с модела KIA Forte 5, който е популярен основно извън европейския пазар, показва доста сериозни прилики.


Вижте как изглежда базова А-Class за близо 60 000 лв.


Общите елементи са основно в задната част - формата и разположението на светлините, наклона на задния прозорец и дори наличието на стилен спойлер в по-високите нива на оборудване. Тук е важно да се спомене, че именно Forte 5 дебютира на пазара преди своя далеч по-именит съперник от Германия.

Разбира се, в наши дни е на практика невъзможно да създадеш нов продукт в автомобилната индустрия, който да не прилича на нищо друго на пазара в момента. Ако такава кола се появи, тя обикновено бива оплювана за излизането си от всички възможни рамки.


Mercedes тества новата А-класа в България!


 Тагове: a-classНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ