www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Виртуално въздушно пътешествие над Париж срещу €15 (видео)

03.04.2018 | Авто новини: Клюки » Любопитно, хоби | Автор: Jordan Lukanov | 3362 прочитания
A+ | A-

Ново забавление предлага Париж на туристите и жителите на града от 31 март - 13 минути виртуална разходка над града срещу €15. Постоянната атракция FlyView е отворена всеки ден в помещение на площад "Операта" в центъра.

Посетителите влизат в лобито на FlyView, което прилича на летищен терминал с регистрационни гишета, летателни апарати и екрани за предстоящи полети. Помещението за изстрелване на 50 джетпака е една от най-големите в света инсталации за виртуална реалност VR.

Оборудван с каска за виртуална реалност (HTC Vive) и разположен в джета, посетителят "вижда" себе си как излита с "реактивната раница" и се понася над покривите на Париж. Летящите усещания са максимално близки до реалността.

Виртуалното въздушно пътуване над основните забележителности на Париж продължава почти четвърт час и предлага на човек да види различни неща в периметър от 1000 m² благодарение потапящия се изглед от 360°. Устройството синхронизира платформата с движенията на въздушния джет - излитане, летене напред, спиране за панорамни гледки, движение настрани и спускане за по-близък план.
Тагове: Виртуално пътешествие Париж VR FlyViewНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ