www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Матрична оптика в следващото поколение Volkswagen Touareg (видео)

16.03.2018 | Авто новини: Авто пазар » Промоции на нови коли | Автор: Jordan Lukanov | 3040 прочитания
A+ | A-

Броени дни остават до официалната премиера на новото поколение VW Touareg - колата ще бъде представена на специално мероприятие в Пекин на 21 март. В оставащото време от Volkswagen продължават да подгряват интереса към модела, в частност - анонсирайки технологичното оборудване.

По-рано през годината Фолксваген разпространи официални фотографии от салона, които са лаконични, но дават изчерпателна обща картинка. Появи се и информанция за част от дизайнерския език, по точно - за неговата оптика.

Става дума за сложни матрични предни LED фарове. Подробности не се съобщават - освен фотографията, но се знае, че във всеки фар ще има по 75 светодиодни елемента.

Премиум джипката ще се базира на платформата MLB-Evo, на която са изградени и по-луксозни возила като Porsche Cayenne, Lamborghini Urus, Bentley Bentayga и Audi Q7. Предвижда се леко увеличаване на размерите с цел по-добро разграничаване спрямо Tiguan Allspace, но и намалено тегло спрямо предшественика.

В гамата мотори на следващия Touareg ще влязат бензинови и дизелови двигатели с работен обем от 2.0 и 3.0 литра. Всички те ще използват турбо пълнене.

Изцяло новото поколение на Volkswagen Touareg пое на експедиция през 11 държави, за да достигне мястото на своя дебют. В рамките на няколко седмици, машината ще премине над 16 000 километра. Промо пътешествието започна от Братислава и вече успя да премине през Санкт Петербург, Москва и Алма Ата. Тагове: LED оптика поколение Volkswagen Touareg видеоНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ