www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Продажбите на Lamborghini Urus надминаха всички очаквания

13.03.2018 | Авто новини: Авто пазар » Съвети при покупка | Автор: Kiril Stoykov | 11412 прочитания
A+ | A-

Lamborghini Urus е най-необичайният модел, който се предлага от италианския производител на суперколи, но това не означава, че не е популярен. Според директора на Lamborghini Стефано Доменикали, търсенето на луксозния кросоувър надхвърля всички очаквания.

"Очаквахме положителна обратна връзка от клиентите, но не и на нивото, което получаваме в момента. Реакцията на клиентите е наистина фантастична. Нещо повече, около 70% от купувачите са нов, като средният разход само за допълнителни аксесоари е около 40 000 долара, а средната цена на продаден джип 200 хиляди. Изненадващо голям интерес проявиха и дамите", доволен е Доменикали в интервю за тв CNBC.

Въпреки, че традиционните собственици и фенове на Lamborghini се притесняват, че кросоувъра ще навреди на имиджа на марката, Доменикали вярва, че джипът с V8 битурбо двигател е от решаващо значение за бъдещето на италианския производител.

Общо Lamborghini възнамерява да произвежда около 5000 автомобила тази година, а през 2019-а се планира да нарасне до около 8000 бройки.
Тагове: UrusLamborghiniпродажбиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ