www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

​Новият Triumph Bonneville Speedmaster чака първия си БГ клиент

22.02.2018 | Авто новини: На 2 гуми » На 2 гуми | Автор: Jordan Lukanov | 10397 прочитания
A+ | A-

Новият звяр на две колела Bonneville Speedmaster пристигна в България и вече се нареди в дома на Triumph в София до постоянно разрастващото се семейство британски модерни класики. Triumph Bonneville Speedmaster носи в себе си гените от суровата мощност на Bonneville, носталгията към бобър мотоциклетите от миналото и най-доброто от модерните технологии, комфорт, сигурност и надеждност.

В "гърдите" на този стилен Triumph Bonneville Speedmaster бие мощно 1200-кубиково двуцилиндрово "сърце" с водно охлаждане, 8 клапана, 270-градусов колянов вал и инжекционна горивна система. Двигателят развива 77 к.с. при 6100 оборота и 106 Нм при 4000 оборота. Интересното е, че въртящият момент е увеличен с 10% при 4500 оборота в сравнение дори с Bonneville T120.

Технологично двигателят може да работи в два режима – “Road” за сух асфалт, и “Rain” при дъжд и мокри условия. Един бутон управлява круиз-контрола, ABS системата е от последно поколение, системата за стабилност може да бъде изключвана и е добавен имобилайзер против кражба.

Управлението и стабилността са поверени на Brembo предна спирачна система и Nissin заден спирачен апарат, работещи с ABS системата. Скритото задно окачване подобрява комфорта и стабилността, като запазва класическата линия на Bonneville.

Тя се подчертава от формата на 12-литровия резервоар, предния фар с интегрирани LED светлини и двойната изпускателна система с класически дизайн. Новият Bonneville Speedmaster може лесно да бъде превърнат от нешлифован диамант в продължение на самия вас с конфигурирането на над 130 разработени за него аксесоари.

Може да се избира между два основни пакета. Първият е „Highway kit“, който е подходящ за дълги магистрални преходи и предлага челно стъкло, допълнително удобство на седалката и още допълнителни аксесоари за подобряване на комфорта. Вторият е „Maverick kit“, който е олекотен за улична употреба с единична седалка и само най-важното за по-автентично изживяване.Тагове: Triumph Bonneville Speedmaster мотоциклет клиентНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ