www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Новият Hyundai Santa Fe е малко по-голям, ще получи и хибридна версия

22.02.2018 | Авто новини: Автоновини » Последни | Автор: Angel Sergeev | 4903 прочитания
A+ | A-

Hyundai най-накрая представи официално новото поколение на флагманския си високопроходим автомобил Santa Fe. Машината е изградена на нова плaтформа и е малко по-голяма от своя предшественик.

Промяна има при имената на модела. Стандартният 5-местен модел вече ще носи името Santa Fe, а 7-местният вариант ще добави индекса XL. Интересното е, че се предвижда още един вариант с три реда седалки, но с осем места, чието име е все още неизвестно.

Що се отнася до двигателите, корейците оставят на работа 2.2-литровия дизел с 200 к.с. В зависимост от пазара, налични ще са още два бензинови агрегата - базов 2.4-литров атмосферен със 182 к.с. и ново 2.0-литрово турбо със 232 к.с.

Корейците потвърдиха, че ще видим и хибридна версия на новотo Santa Fe, но все още няма данни за нехните агрегати и за това кога ще дебютира.

Продажбите на Santa Fe, в зависимост от региона, ще започнат поетапно след публичната премиера на колата на изложението в Женева през следващия месец. В Европа моделът се очаква към края на пролетта.Тагове: hyundaisanta feНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ