www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Официално: 520 конски сили за новото Porsche 911 GT3 RS

21.02.2018 | Авто новини: Автоновини » Последни | Автор: Georgi Ivanov | 4007 прочитания
A+ | A-

След поредица изтичания на информация и солидно количество шпионски снимки Porsche най-после показа новото 911 GT3 RS, което ще направи световната си премиера на салона в Женева в началото на март.

За радост на феновете, голяма част от предварителната информация се оказа вярна – атмосферният 6-цилиндров боксер си остава с обем 4 литра, но мощността му вече е 520 конски сили, а ограничителят на оборотите се активира чак при 9000 об/мин. Създателите на автомобила са постигнали уникална комбинация – по-мощна версия на двигателя от GT3, съчетана с екстремната аеродинамика на GT2 RS.

Максималната скорост на 911 GT3 RS e 312 км/ч, а ускорението от 0 до 100 км/ч става за едва 3,2 секунди.

Автомобилът ще се предлага с 7-степенна PDK трансмисия, която е с нови настройки, специално за 911 GT3 RS. Другите промени включват по-сериозно аеродинамично притискане, по-твърдо окачване, промени по шасито, за да е и то по-твърдо и нова система, която управлява работата на двигателя.

Друга особеност на новото 911 GT3 RS е, че и задните колела на колата завиват, а PASM амортисьорите също са с нови настройки.

Керамичните спирачки се поръчват като екстра, като новите лети джанти са общо със 100 кг по-леки от тези, използвани при предишния GT3 RS.

Научете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ