www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Седем мотора за новото BMW X4 (много видео)

14.02.2018 | Авто новини: Автоновини » Последни | Автор: Kiril Stoykov | 4052 прочитания
A+ | A-

Седем мотора за новото BMW X4 (много видео)

BMW официално представи второто поколение на кросоувъра X4. Джипът е доста по-голям от предшественика. Дължината е пораснала с 81 мм (до 4752), а широчината с 37 мм (до 1918). Колесната база на бавареца е 2864 или с 37 мм отгоре спрямо сегашния вариант. Стандартният обем на багажника е 525 литра, а при сгънати кресла на втрия ред (в пропорции 40:20:40) се увеличава до 1430 л. Сега цифрите са следните - 500 и 1400 литра.Седем мотора за новото BMW X4 (много видео)

В конструкцията на кросоувъра е изпозван повече алуминий, както и свръхтвърда стомана. Това е позволило не само да се повиши твърдостта на купето, но и да се намали теглото. Разликата е 50 кг надолу спрямо предшественика. BMW X4 ще се предлага също така и с две напомпани версии M Performance: M40i и M40d. Първата разчита на трилитров бензинов двигател с мощност 360 конски сили и 500 Нм въртящ момент. С него ще ускорява от място до 100 км/ч за 4,8 секунди.
Модификацията M40d е с трилитров дизелов агрегат с 6 цилиндъра. Моторът е с 326 коня и 680 Нм въртящ момент. От 0 до 100 км/ч ускорява за 4,9 секунди. Иначе общо двигателите за избор са садем.Седем мотора за новото BMW X4 (много видео)

Благодарение на последователно модернизираното си и настроено специфично за Sports Activity Coupe окачване и по-ниският в сравнение с BMW X3 център на тежестта новото BMW X4 предлага значително по-висока пъргавина и в същото време много високо ниво на комфорт на возене. Освен М спортното окачване и Performance Control серийното оборудване включва и променливо спортно кормилно управление. Седем мотора за новото BMW X4 (много видео)

Като опция се предлагат М спортна спирачна система и Адаптивно окачване с електронно регулируеми амортисьори. BMW M Performance моделите серийно се оборудват с 20-инчови алуминиеви джанти, специфичен вариант на М спортната спирачна система и М спортен диференциал, който с целенасочения си блокаж на задната ос подпомага особено динамичното ускорение на излизане от завои. Седем мотора за новото BMW X4 (много видео)

Също като окачването и при каросерията, както и при множество други компоненти чрез интелигентна комбинация от материали е постигнато понижаване на теглото. Мерките на BMW EfficientLightweight осигуряват редуциране на теглото до 50 килограма (в зависимост от оборудването) спрямо предишния модел. Оптимизирана е и аеродинамиката на Sports Activity Coupe. С стойността на въздушното си съпротивление от Cw=0,30 новото BMW X4 отбелязва рекорд в сегмента. 


Тагове: BMWX4БМВкросоувърНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ