www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Ексклузивно: Mercedes тества новата A-Class в България! (ОБНОВЕНА)

13.02.2018 | Авто новини: Автоновини » Последни | Автор: Angel Sergeev | 54642 прочитания
A+ | A-

Mercedes-Benz вече показа изцяло новото поколение на най-малкия си модел A-Class, но изглежда немците все още не са напълно готови за производството на модела.

Изнендващо дори и за нас, тестови прототип на возилото е бил забелязан по време на тестове в София. Снимките идват от Никола Петров, който щраква хечбека в близост до кръговото кръстовище преди влизането в кв. Надежда.

Не можем да знаем със сигурност какво правят инженерите и тестовите шофьори на Mercedes в България, но можем да се досетим, че най-вероятно се извършват изпитания на здравината на окачването. Излишно е да припомняме с каква пътна настилка са покрити по-голяма част от улиците в столицата ни...

Потребители във Facebook подсказват и за друга възможност. Според тях, тестовете са на новото дигитално табло на модела и автомобилът е тук още от преди официалната си премиера на 2 февруари в Холандия. Табло се разработва от Вистеон, които имат развойна база в София и именно те използват машината за изпитания. 

Според запознати, Mercedes-Benz разполага с още няколко прототипа в България. Става дума за автомобили от моделите GLS, GLE, CLS и C, като някои от тях се тестват в района на Стара Загора.


 

Всичко за новата А-класа - тук

 


 

А иначе, новият A-Class се очаква да тръгне в продажба след изложението в Женева, което е насрочено за началото на следващата седмица. Вече се знае, че хечбек версията няма да се продава в САЩ.

Към семейството A-Class ще се присъединят немалко модели, базирани на същата платформа. За първи път ще видим седан версия, а CLA-Class пък ще продължи във втора генерация. Предвижда се и чисто нов GLA. Ссемейството на B-Class ще видим класическия повдигнат хечбек или мини MPV, както и чисто нов кросоувър с името GLB.Тагове: mercedesa-classНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ