www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

300 возила от Hyundai за женския Мондиал

07.06.2011 | Авто новини: Клюки » Светско | Автор: | 1710 прочитания
A+ | A-

Двайсет дни преди началото на световното първенство по футбол за жени Германия-2011, корейският автомобилостроител Hyundai – един от официалните партньори на ФИФА, достави общо 300 превозни средства на организаторите на спортния форум. За провеждането на женския Мондиал-2011 компанията осигури 289 седана, всъдехода и микробуса като ix35, Santa Fe, ix55 и H1, както и 11 автобуса, брандирани със символите на Hyundai. Тези автомобили ще бъдат използвани от представители на ФИФА, национални отбори, членове на организационния комитет, съдии, ексклузивни гости и представители на медиите по време на турнира от 26 юни до 17 юли.
„Възможността да осигурим VIP транспорт за този изключително важен спортен форум ни носи популярността, от която се нуждаем в Европа и в света, за да привлечем внимание върху марката и продуктите ни”, каза Чанг Кюн Хан, президент на Hyundai Motor Europe GmbH на церемонията по предаването на автомобилите на стадиона във Франкфурт. „Турнирите на ФИФА носят динамика, вълнение и страст. Те са точно това, което искаме да споделим с нашите клиенти.”
На церемонията присъстваха германската футболна легенда Юрген Клинсман, посланик на марката Hyundai в Германия, президентът на организационния комитет на Германия-2011 Щефи Йонес, представители на ФИФА и на организаторите.
„Hyundai Motor е солиден партньор на ФИФА с богат опит в сферата на мобилността, който спонсорира всички турнири на ФИФА от световтото първенство за жени в САЩ през 1999 година”, заяви Йонес. „И този път не се съмняваме, че с помощта на Hyundai ще проведем безупречно Световната купа в Германия.”Научете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ