www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Red Bull показва новата си кола в понеделник

13.02.2018 | Авто новини: Авто Спорт » Формула 1 | Автор: Georgi Ivanov | 2311 прочитания
A+ | A-

Red Bull обяви, че ще представи новия си болид за сезон 2018 във Формула 1 RB14 в понеделник, 19 февруари. Информацията се появи на официалния профил на тима в Twitter.

Това решение на бившите шампиони е интересно, тъй като те ще са вторият тим след Williams, който ще покаже новата си кола. Досега в Red Bull винаги избираха максимално късна дата, обикновено в началото на първата тестове сесия, за да има екипът повече време за работа по новия автомобил.

За 2018 година обаче беше предприет нов подход – максимално рано започване на работата по новата кола, ранно представяне и след това – постигане на максимално възможния пробег по време на тестовете.

В края на миналата година шефът на Red Bull Кристиан Хорнър обяви, че новата кола трябва да е на ниво да може да завърти 100 обиколки още на първия тест. С оглед на историята от новата турбо ера, колите на Red Bull рядко покриват това изискване.

Първата премиера на нов автомобил за този сезон ще видим в четвъртък, когато е представянето на Williams.

След Red Bull идва ред на Renault и Sauber (20 февруари), на 22-и са Ferrari и Mercedes, на 23-и е представянето на McLaren и на 26-и – на Toro Rosso. Все още се чакат датите на представянето на новите коли на Haas F1 и Force India.

Научете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ