www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Намериха изоставени коли в автоматичен паркинг, забравени за 15 години

25.01.2018 | Авто новини: Клюки » Любопитно, хоби | Автор: Angel Sergeev | 28237 прочитания
A+ | A-

В столицата на Шотландия, Единбург, през 2001 година врати отваря най-модерният паркинг за автомобили на Острова. Струващият над седем милиона долара комплекс Autosafe Sky Park използва роботи, за да паркира колите по възможно най-удобния и практичен начин.

Само две години след отварянето на центъра обаче, фирмата, която го изгражда и поддържа, фалира. С това бързо се слага край на съществуването му, а легендите разказват, че буквално служители дошли и затворили вратите му без предупреждение.

В този момент някъде из парко местата били изоставени няколко автомобили, които в последствие не били потърсени от собствениците си. Чак сега, 15 години по-късно, колите бяха открити, след като започна подготовката за разрушаване на сградата, на чието място ще се издигне нов бизнес център.

Засега не е ясно защо никой не е потърсил колите до момента, но се смята, че те са били стари и евтини и потенциалните разправии за връщането им щели да костват много повече от стойността им.

Фирмата, която се ангажира да събори паркинга, обещава да направи всичко възможно да запази машините непокътнати и дори да се свърже с техните собственици.Тагове: паркингНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ